Hakkında romantik davetiye sözleri

Wiki Article


Geleceğe gerçek atacağımız bu ilk etapı beraberce yürümek ve mutluluğu üleşmek üzere sizlerle baş başa olmaktan feyiz duyarız.

Birlik gayemiz vardı tezevvüç etmek… şimdi o hedefimizın, hayalimizin gerçekleşiyor olmasının mutluluğu ve dinamitı karınerisindeyiz.. siz kıymettar dostlarımızı bekliyoruz…

Beraberliğimizi sürekli kılmak ve sevgimizi sonsuzluğu çekmek dâhilin mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istiyoruz

• Aşkımızın dürüstıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu geceleyin, mutluluğa varırken yüzımızda olmaya ne dersiniz?

Evetşfakat dayalı ne var ise her takkadak baş başa olmaya karar verdik. Bu yineı sıfır günde, bizlerle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir.

merhum/merhume manaına gelir. Her dü tarafın davetlilerini rahatsızlık durumda bırakmamak muhtevain en zaten, durumun bu şekilde belirtilmesidir. Hiç bir davetiyede & işlemareti kullanılmaz

3 – çok bir ömre kocaman bir imza atarken sizleri bile canipımızda görmekten bahtiyarlık duyacağız…

Dürüstıp revan yaşamın ortamında kendimize üstüne yeni bir konu harisarken nikah törenimizde siz dostlarımızı cihetımızda sezmek bize saadet verecektir.

Kıvançlı bir hayatın, ömürın, yuvanın ilk aşamaını siz altın dostlarımızla alay malay atmak istiyoruz.. nikah törenime teşrifleriniz bizi ongun edecektir

Ayrılık değil sevda kavuşturdu ellerimizi kalplerimiz bir geleceğe umutla falyoruz şimdi, davetiyemiz sizlere dünyaevi bizlere hedef versin.

Birbirlerini düğün davetiyesi sözleri kısa seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik teehhül hikayesi. Sakın kaçırmayın!

104-Bir ömre dobra bir imza atarken en candan “EVET” imizi söylerken siz dostlarımızın da canipımız da olmasını istiyoruz…

Bu tatlı dinamitımızın bir ömür sürmesi dileği ve umuduyla müşterek bir hayata kadem attığımız bu özel günde siz dostlarımızın da kenarımızda olmasını temenni ederiz.

Sayfamızın bu kısmına gelip hâlâ orjinal bir davetiye kelamü bulamadıysanız, en ömre bedel şairlerimizin aşk mahmul mısralarından derlenmiş en iyi davetiye sözlerini kesinlikle incelemenizi salık ederiz.

Report this wiki page